Motor2Rent

Beoordeling: 5
Welkom!Hieronder vind je ons verhuur overzicht voor 2024.In de loop van de maanden word dit nog uitgebreid.Wij verhuren alleen via MotoShare.Gratis parkeren voor de deur.Mocht u er niet uitkomen kunt u ons een email sturen via info@motor2rent.com
Lid sinds
18 augustus 2021
motorcycle

Ktm 790 DUKE 35KW

€90 per dag
Verhuren 1x
motorcycle

Yamaha Tenere 700

€99 per dag
Verhuren 12x
motorcycle

Yamaha MT 07

€75 per dag
Verhuren 9x
motorcycle

Yamaha MT 09 35KW

€90 per dag
Verhuren 24x
motorcycle

Yamaha MT-07 35KW

€75 per dag
Verhuren 39x
motorcycle

Yamaha MT 07

€75 per dag
Verhuren 95x

Recensies

Motor2rent biedt een uitstekende verhuur service voor motorfietsen. Mijn recente ervaring met hen bevestigt hun reputatie als klantgerichte en betrouwbare verhuurder. Vanaf het eerste contactmoment was het personeel super vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Bij het ophalen werd alles grondig en zorgvuldig uitgelegd, zowel over de motor als het verhuur contract. Terugbrengen van de motor was net zo eenvoudig en probleemloos. Personeel was wederom erg behulpzaam en zorgde voor een snelle afhandeling van de administratieve taken. Samenvattend was mijn ervaring met motor2rent uitstekend, ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer gebruik te maken van hun diensten ;) 
Goede service, duidelijk en aardig. Motor en accessoires top!
Heldere afspraken, duidelijke richtlijnen, prima service en de motor die je huurt is in perfecte staat afgeleverd. Qua beoordeling op een schaal van 1 tot 10 krijgen ze van mij een 10. Ik wens ze succes met hun bedrijf en als ik weer een motor wil huren zal ik zeker weer met hen contact opnemen.
Lees verder
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.