Motor huren in Gent

Via Motorverhuur MotoShare kan je gemakkelijk online een motor huren bij dealers in en rond Gent. De huurprijs op MotoShare is hetzelfde als de prijs bij de dealer. Maar alleen als je via MotoShare huurt, kun je online boeken, hoef je geen waarborg te betalen en heb je altijd onze gunstige voorwaarden. Dus kies snel een leuke motor en maak een mooie trip in België.

50+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en min. 100 km vrij per dag

8.7

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Gent. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Goedkoop een motor huren

Via MotoShare huur je een moto zonder vooraf waarborg te betalen en met onze standaard gunstige huurvoorwaarden. Zo is een huurdag 24 uur en altijd inclusief verzekering en minimaal 100km vrij. Per extra gereden kilometer betaal je achteraf €0,24.

Bijvoorbeeld: je huurt ‘n dag een BMW R 1200 GS in België en rijdt 200km.

Via MotoShare

Prijs per dag:

€125

Aantal dagen:

1

Huurkosten vooraf:

€125

Administratie:

€7

Extra KM:

€6
Direct bij een dealer

Prijs per dag:

€160

Aantal dagen:

1

Huurkosten vooraf:

€160

Ervaringen van motorrijders uit België

Al duizenden motorrijders in Nederland en België hebben van MotoShare gebruik gemaakt. Zie hier enkele beoordelingen.

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Berend Broekhoff

Amsterdam

Leuk platform, flink aanbod van verschillende motoren. Zeker een aanrader voor de motor liefhebber!

Wouter Hurkmans

Veghel

Communicatief en handig platform voor allerlei doeleinden! Handig als de aankoop van een motor overweegt om op deze manier eens een weekend te huren bijvoorbeeld!

Moto verhuur in heel Vlaanderen: Antwerpen, Leuven...

MotoShare is het grootste motorverhuur platform in Gent. Wij hebben motoren van bijna alle merken zoals Harley-Davidson, BMW, Ducati, KTM en Triumph. Op dit moment zijn er alleen dealers aangesloten in Vlaanderen, maar natuurlijk kunnen alle Belgen huren via MotoShare.

Motoren per provincie

Motorrijden in Gent

Gent, de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, staat bekend om haar prachtige binnenstad. In de middeleeuwen was Gent namelijk één van de grootste steden van Europa. Die geschiedenis zie je terug in de rijkelijk versierde gebouwen en vele bezienswaardigheden. Absoluut de moeite waard om met de motor eens langs te rijden en de stad te bezichtigen. Wil je even lekker doorrijden, ook buiten de stad zijn er enkele mooie motorroutes!

Je motor parkeren in Gent

Kom je de stad bezichtigen, dan zul je merken dat het er erg druk is en een parkeerplaats vinden vaak duur of moeilijk is. Maar doorgaans niet voor een motor. Parkeer op de stoep, zonder andere weggebruikers te hinderen. Dan zou je geen boete moeten krijgen. Let wel altijd op verkeersborden in de omgeving, om de plaatselijke regels te snappen en volgen om verrassingen te voorkomen.

Motor kiezen uit het aanbod van BMW, Ducati, Harley-Davidson en meer ..

Via MotoShare kun je een grote variatie moto's huren: BMW Motorrad, Yamaha, Honda, Harley-Davidson motoren. Alle motoren hebben dezelfde voorwaarden, zo kan jij gemakkelijk een keuze maken op basis van wat je leuk vind en de prijs. De prijzen zijn hetzelfde als bij de dealer, alleen via MotoShare betaal je geen waarborg en kun je gemakkelijk online boeken.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.