Motor huren in Brussel

Bij Motorverhuur MotoShare kan je heel overzichtelijk alle beschikbare huur motoren vinden van aangesloten dealers in en rond Brussel. Er is geen verschil in prijs. Maar alleen als je via MotoShare huurt, hoef je geen waarborg te betalen, heb je onze gunstige voorwaarden en kun je gemakkelijk online motoren reserveren. Wij zijn actief in heel België. Probeer het ook!

50+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en min. 100 km vrij per dag

8.7

Score van andere motorrijders

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Brussel. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Goedkoop een motor huren

Via MotoShare huur je een moto zonder vooraf waarborg te betalen en met onze standaard gunstige huurvoorwaarden. Zo is een huurdag 24 uur en altijd inclusief verzekering en minimaal 100km vrij. Per extra gereden kilometer betaal je achteraf €0,24.

Bijvoorbeeld: je huurt ‘n dag een BMW R 1200 GS in België en rijdt 200km.

Via MotoShare

Prijs per dag:

€125

Aantal dagen:

1

Huurkosten vooraf:

€125

Administratie:

€7

Extra KM:

€6
Direct bij een dealer

Prijs per dag:

€160

Aantal dagen:

1

Huurkosten vooraf:

€160

Beoordelingen van andere motorliefhebbers

Velen motorrijders hebben al een keer gehuurd via MotoShare. Zie hier hun beoordelingen

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Berend Broekhoff

Amsterdam

Leuk platform, flink aanbod van verschillende motoren. Zeker een aanrader voor de motor liefhebber!

Wouter Hurkmans

Veghel

Communicatief en handig platform voor allerlei doeleinden! Handig als de aankoop van een motor overweegt om op deze manier eens een weekend te huren bijvoorbeeld!

Moto verhuur in heel Vlaanderen: Antwerpen, Leuven...

MotoShare is het grootste motorverhuur platform in Brussel. Wij hebben motoren van bijna alle merken zoals Harley-Davidson, BMW, Ducati, KTM en Triumph. Op dit moment zijn er alleen dealers aangesloten in Vlaanderen, maar natuurlijk kunnen alle Belgen huren via MotoShare.

Motoren per provincie

Motorrijden in Brussel

Brussel is de hoofdstad van België, als hoofdzetel van de Europese Unie een zeer internationaal georienteerd. Het is een stad vol geschiedenis, wat te zien is aan de prachtige authentieke gebouwen in het centrum. Dus wil je erop uit met de motor dan is er in Brussel veel te zien, zoals het Atomium. Buiten de stad kun je mooi motorrijden met tal van motorroutes richting de Ardennen.

Brussel bezoeken op de motor

Ben je van plan de stad te bezichtigen, dan is de trein of motor aan te raden. Er zijn veel touristen, met name in de weekenden of de zomer. Daarom kun je vaak niet gemakkelijk een auto parkeren of zijn de kosten in de parking hoog. Met een motor mag je op de stoep parkeren. Maar let daarbij wel goed op dat je geen voetgangers hindert of op verkeersborden in de omgeving die mogelijk iets anders aangeven.

Een motor uitkiezen voor je volgende trip

Via MotoShare kun je een grote variatie aan moto's huren bij aangesloten dealers. Van Harley-Davidson tot Ducati en BMW Motorrad. En het aanbod breidt iedere maand verder uit. Voor alle motoren gelden dezelfde voorwaarden. Kies daarom vooral de motor die bij jou past, of die geschikt is voor de route die je wilt gaan rijden. Alvast veel plezier!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.