Motor huren in Brugge

Vind heel overzichtelijk alle beschikbare huurmotoren in en rond Brugge via Motorverhuur MotoShare. De motoren worden aangeboden door aangesloten dealers in België. Er is geen verschil in de prijs, maar huur je via MotoShare een motor dan hoef je vooraf géén borg te betalen, reserveer je gemakkelijk online en heb je altijd onze eerlijke huurvoorwaarden. Probeer het ook!

50+

Motoren te huur bij jou in de buurt

24/7

Open en makkelijk online huren

Voordelig

Huurdag van 24u en min. 100 km vrij per dag

8.7

Score van andere motorrijders

Beschikbare motoren in en rond Brugge

Zo werkt onze motorverhuur

Je kiest op MotoShare een motor die je wilt huren in Brugge. Stuur vrijblijvend ’n huurverzoek voor de dagen en tijden waarop jij op deze motor wilt rijden. Als de eigenaar jouw verzoek accepteert, dan betaal je de huurprijs en hebben jullie een huurovereenkomst.

Goedkoop een motor huren

Via MotoShare huur je een moto zonder vooraf waarborg te betalen en met onze standaard gunstige huurvoorwaarden. Zo is een huurdag 24 uur en altijd inclusief verzekering en minimaal 100km vrij. Per extra gereden kilometer betaal je achteraf €0,24.

Bijvoorbeeld: je huurt ‘n dag een BMW R 1200 GS in België en rijdt 200km.

Via MotoShare

Prijs per dag:

€125

Aantal dagen:

1

Huurkosten vooraf:

€125

Administratie:

€7

Extra KM:

€6
Direct bij een dealer

Prijs per dag:

€160

Aantal dagen:

1

Huurkosten vooraf:

€160

Motorrijders over MotoShare

Lees de beoordelingen van andere liefhebbers uit Nederland en België.

Joris Visscher

Utrecht

Een leuke en veel persoonlijkere manier om te huren. Deze manier geeft veel meer vrijheid doordat je de motor echt een dag mee krijgt.

Berend Broekhoff

Amsterdam

Leuk platform, flink aanbod van verschillende motoren. Zeker een aanrader voor de motor liefhebber!

Wouter Hurkmans

Veghel

Communicatief en handig platform voor allerlei doeleinden! Handig als de aankoop van een motor overweegt om op deze manier eens een weekend te huren bijvoorbeeld!

Moto verhuur in heel Vlaanderen: Antwerpen, Leuven...

MotoShare is het grootste motorverhuur platform in Brugge. Wij hebben motoren van bijna alle merken zoals Harley-Davidson, BMW, Ducati, KTM en Triumph. Op dit moment zijn er alleen dealers aangesloten in Vlaanderen, maar natuurlijk kunnen alle Belgen huren via MotoShare.

Motoren per provincie

Motorrijden rond Brugge

Brugge is uiteraard een hele mooie historische stad. Een absolute trekpleister voor touristen uit het binnen- en buitenland. De top attractie is een rondvaart in een sloep door de vele grachten van de stad en zo kun je de vele bezienswaardigheden bekijken vanaf het water. Maar ook buiten de stad kan je als motorrijder genieten. Zo zijn er vele mooie motorroutes rondom Brugge of richting het strand.

Motor uitkiezen voor je volgende trip

Via de motorverhuur van MotoShare kun je vele motoren huren. Bekijk ze gemakkelijk op de site door op een motorprofiel te klikken. In het profiel kun je de specificaties inzien en meerdere foto's bekijken. Voor alle motoren gelden dezelfde voorwaarden. Wel zo makkelijk. Kies jouw favoriete motor en plan je volgende motoravontuur via MotoShare.

Bezoek Brugge met de motor

Plan je binnenkort een bezoek aan de stad, let dan op bij het parkeren. Gezien de vele touristen is het niet altijd toegestaan om op de stoep te parkeren. Omdat je daarmee voetgangers kunt hinderen. Let dus goed op de verkeersborden in de omgeving!

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.